čtvrtek 3. července 2014

Kousky, které jsou nutnost letošní sezony

Pokaždé, než jdu nakupovat, projíždím internetovou stránku lookbook.nu. Na lookbook přispívají ženy a muži, kteří se zajímají o módu, svými fotografiemi. Mně tato stránka slouží spíše jako inspirace. Já sama svůj profil na lookbooku nemám. Občas zde najdete opravdové výstřelky, občas opravdu pěkné outfity, každopádně uživatelů lookbooku je tolik, že se nikdy nedoberete konce. Já jsem proto vzala vyhledávání zajímavých osobností či outfitů na sebe a v tomto článku se o ně s vámi podělím. 

Overal aneb nutnost sezony

Letos by každé z vás neměl chybět v šatníku alespoň jeden overal. Mně se více líbí s dlouhými nohavicemi, pokud vám však přijdou na léto nepraktické, můžete zvolit i kraťasové
zdroj lookbook.nu

Dlouhé šaty

V dlouhých šatech, vhodných například pro letní večery, budete vypadat velmi něžně. Pokud se vám zdají moc obyčejné, doplňte je kloboukem (doporučuji slamák, který je letos také trendy). Jako obuv jsou vhodné jak boty na podpatku, tak sandálky
zdroj: lookbook.nu

Mikiny a podpatky? Žádný problém!

Pro letošní rok jsou hitem mikiny. Nejvíce, pokud je doplníte botami na podpatku. Tato slečna se řídila módou a podívejte, jak jí to sluší. K mikině samozřejmě můžete volit i kalhoty. Místo klasické mikiny můžete použít i tu kratší.
zdroj: lookbook.nu

Nebojte se bílé

V létě se skoro každá smažíme hodiny a hodiny na slunci a k čemu nám to pak je, když to neumíme využít? Nejlépe naše opálení vynikne v bílém outfitu. Dokonce se vůbec nemusíme bát, být v bílé celé. Tato slečna je toho důkazem. 
zdroj: lookbook.nu

Krátké trika

Jelikož se nám navrací móda vysokých pasů (už po několikáté), začaly se nosit krátké trika, aby tyto kousky lépe vynikly. Rozhodně však nic nezkazíte ani, když zvolíte rifle s nízkým pasem. 
zdroj: lookbook.nu
Jaký outfit se vám líbí nejvíce?

Žádné komentáře:

Okomentovat