čtvrtek 24. července 2014

Nebojte se nakupovat přes internet!


Nakupujete někdy oblečení přes internet? Pro někoho je to stále tabu. Těmto lidem se honí v hlavách: „Co když si koupím špatnou velikost?“ Ano, stát se to může, ale pojďme se podívat, jaké vychytávky nabízí zaběhnutý e-shop asos.com, aby se tato nepříjemnost stávala co nejméně. 

zdroj: asos.com

Co je to ASOS


ASOS je anglický e-shop, který však zasílá své produkty do mnoha zemí. Mezi nimi se samozřejmě nachází i Česká republika. Prodává oblečení, obuv i různé doplňky. V tomto e-shopu najdeme produkty mnoha značek a to ve všech cenových kategoriích. Myslím, že Asos jde s dobou a najdete zde velmi stylové a moderní kousky. 

Print screen webové stránky asos.com 

Hlavní výhody

Produkty jsou vyfotografovány na modelce, což by nebylo nic tak úplně neobvyklé, ale navíc se zde vždy dočtete, jakou velikost modelka má na sobě a jak je modelka vysoká. Lehce to pak můžete porovnat s vlastní postavou. U většiny oblečení navíc můžete spustit krátké video, kde se modelka v daném kusu oblečení prochází po molu. Můžete se tedy podívat, jak oblečení na těle opravdu sedí a nejen jak je vyfotografované z nejlepšího úhlu. Další ohromná výhoda je, že se neplatí poštovné! Pokud vám oblečení nesedí, není nic jednoduššího než ho poslat zpět. Ještě jsem neslyšela, že by ho Asos nevzal zpět. Vy tedy při vrácení zaplatíte pouze jedno poštovné. 

Nevýhody

Jediné, co může být bráno za nevýhodu je, že si musíte vytvořit vlastní účet a že se nejedná o český e-shop . I to je však už vyřešeno, protože deník prozeny.cz s Asosem začal spolupracovat a začal také prodávat jejich zboží.

Kupovali jste si někdy něco přes Asos? Byly jste spokojené?

Žádné komentáře:

Okomentovat